Återbetalnings- och returpolicy

Retur- och Återbetalningspolicy för Kolam Webb AB

Inledning: Välkommen till Kolam Webb AB (organisationsnummer 559473-0748). Vi erbjuder digitala nedladdningsbara produkter och vi strävar efter att garantera högsta möjliga kundnöjdhet. Vår retur- och återbetalningspolicy förklarar våra villkor relaterade till returer och återbetalningar av våra digitala produkter. Vi innehar F-skattesedel och är registrerade för moms (momsnummer SE559473-074801)

Återbetalning av Digitala Produkter:

 1. Allmänt: På grund av att vi erbjuder digitala nedladdningsbara produkter, så erbjuder vi generellt inte återbetalningar efter att en produkt har laddats ner. Detta beror på att digitala produkter inte kan returneras på samma sätt som fysiska varor.
 2. Undantag: Återbetalning kan övervägas i följande fall:
  • Produktens beskrivning stämmer inte överens med det faktiska innehållet.
  • Det finns tekniska problem som gör produkten obrukbar och dessa kan inte lösas inom en rimlig tidsram.
  • Dubbel betalning eller felaktiga transaktioner.
 3. Återbetalningsprocess: För att ansöka om återbetalning, vänligen kontakta vår kundtjänst med ditt ordernummer och en detaljerad förklaring till varför du begär återbetalning. Varje ansökan kommer att granskas individuellt.
 4. Tidsram för återbetalning: Om en återbetalning godkänns, kommer den att behandlas inom en viss tidsram (till exempel 7-10 arbetsdagar).

Lagar och Bestämmelser:

 • Vi följer lokala och internationella lagar gällande försäljning av digitala produkter. Det är viktigt att kunderna är medvetna om att återbetalningsrättigheter kan variera beroende på deras geografiska läge.
 • Kunder bör vara medvetna om att vissa jurisdiktioner inte tillåter begränsningar i återbetalningsrätt för digitala produkter, medan andra har specifika bestämmelser för detta.

Ändringar i Policyn: Kolam Webb AB förbehåller sig rätten att när som helst ändra denna policy. Eventuella ändringar kommer att meddelas på vår webbplats.

Behöver du hjälp?

Kontakta in**@ko***.se om du behöver hjälp.