E-bok SEO

SEO för nybörjare – Steg för steg för att öka din online-synlighet

E-bok SEO för nybörjare – En steg för steg guide

SEO för nybörjare – Din steg-för-steg guide är en e-bok som levereas direkt vid köp. På ett pedagogiskt sätt reder vi ut grundläggande SEO och hur du gör. Med rätt söktermer kan du få fler besökare till din webbplats och minska annonskostnaderna.

Låt boken leda dig genom SEO:s komplexa landskap på ett klart och begripligt sätt. Upptäck metoder och tekniker för att säkerställa att din webbplats är synlig där det räknas mest: på toppsidorna av sökmotorer som Google. Statistik visar att  80% av användarna väljer företag som syns på den första sidan. SEO är inte bara en trend, det är en långsiktig investering och en nyckel till högre konverteringsrater.

Ju högre rankning, desto mer förtroende och auktoritet uppnår du, vilket cementerar ditt företags position som ledare inom er nisch.

Vad väntar inuti e-boken?

11 kapitel som handlar om vad SEO är och hur det fungerar, tekniska tips, lokala strategier till långsiktiga planer och etiska metoder. Laddas ner direkt efter köp.

Kapitel:

1. Vad är SEO och varför är det viktigt?

2. Sökmotorer och hur de fungerar

3. on-page optimering

4. off-page optimering

5. Sökord och nyckelord

6. Teknisk SEO

7. Mätning & analys

8. Framtiden och seo

9. Hållbar & etisk seo

10. Långsiktighet

11. Övningar

Pris: 199 kr inkl. moms

Ångerrätt gäller ej denna produkt då boken laddas ner direkt och du har tillgång till den när du vill och hur mycket du vill. 

E-bok SEO för nybörjare