Hemsida företag

 Anlita mig för en personlig och professionell webbpartner. Mitt fokus är att skapa strategiska och sökmotoroptimerade webbplatser som syns på Google och som konverterar besökare till betalande kunder. Jag föredrar WordPress och Divi theme, men givetvis arbetar jag även på andra plattformar och teman. Kontakta mig för en offert eller boka ett kostnadsfritt konsultationsmöte så diskuterar vi fram en lösning. Med mig vid din sida får du inte bara en passionerad webbdesigner utan ett bollplank och supporter!

Paket & Priser

Webbdesign: Startpaketet

Det här startpaketet är idealiskt för dig som behöver en ny hemsida och vill ha en snabb lansering. Med detta paket får du en grundläggande webbplats som kan växa och utvecklas i takt med ditt företags expansion.

Ingår:

En webbplats utifrån Divi-tema. Divi theme ingår (värde ca. 2500 kr)

Val av en färdig mall från Divi-biblioteket.

Anpassning av färger och typsnitt enligt företagets profil.

Upp till 5 sidor (t.ex. Hem, Om oss, Tjänster, Blogg, Kontakt).

Responsiv design som fungerar på alla enheter.

Workbook för hur du skriver texter till din hemsida samt riktlinjer för bilder.

– Teknisk SEO

– Installation och konfiguration av nödvändiga plugins (säkerhet, SEO, prestanda).

– Grundläggande säkerhetsinställningar.

– Utbildning i hur man använder och uppdaterar sidan efter lansering. Inspelning och videon läggs sedan på din hemsida så att du lätt kan kika på den

– 28 dagars mejlsupport efter lansering.

Kostnad: 18 900 kr ex. moms

(Leveranstid ca. 1 vecka. Betalning: Förskottsbetalning med 50 %, resterande betalas när hemsidan är klar. Ingår ej: webbhotell, domännamn, texter och bilder)

Webbdesign: Företagspaketet

Det här paketet är utformat för företag som värdesätter en snabb och effektiv lansering av din hemsida, samtidigt som du vill ha en flexibel lösning som kan växa med verksamheten. Med en balanserad kombination av färdiga mallar och skräddarsydd design får du en unik hemsida som reflekterar ditt varumärke. Det här paketet ger också bästa förutsättningarna för att synas på Google och andra sökmotorer, då en grundläggande SEO-optimering ingår.

Ingår:

En webbplats utifrån Divi-theme. Divi theme ingår (värde ca. 2 500 kr)

Delvis skräddarsydd design enligt företagets profil och önskemål. Vi utgår från en mall men skapar din hemsida utifrån dina behov och önskemål

– Upp till 10 sidor

Integration av funktioner som kontaktformulär, sociala medieflöden, och nyhetsbrev.

Grundläggande SEO-optimering (ON-page & teknisk SEO).

– Uppsättning av nyhetsbrev och bokningskalender om så önskas

Responsiv design som är optimerad för alla enheter.

Installation och konfiguration av nödvändiga plugins (säkerhet, SEO, prestanda).

Utbildning och support efter lansering.

– 28 dagars fri mejlsupport

Kostnad: 29 900 kr ex. moms

(Leveranstid ca. 2-3 veckor. Betalning: Förskottsbetalning med 50 %, resterande betalas när hemsidan är klar. Delbetalning är möjligt. Ingår ej: webbhotell, domännamn, texter och bilder)

Webbdesign: Premium Paketet

Det här premium-paketet är idealiskt för företag som söker en helt skräddarsydd hemsida med avancerade funktioner och obegränsad flexibilitet.

Vem passar detta paket för? Detta premium-paket är utformat för företag som har specifika krav och höga förväntningar på sin webbplats. Om du behöver en komplex webbplats med avancerade funktioner som e-handel, medlemssidor, eller bokningssystem, är detta paketet för dig. Det passar också företag som vill ha en helt anpassad design som exakt återspeglar ert varumärke och affärsmål.

Varför välja detta paket? Med Premium-paketet får du en omfattande och helt skräddarsydd lösning som är byggd från grunden för att passa dina specifika behov. Du får inte bara en vacker och funktionell webbplats, utan också en strategiskt optimerad plattform som kan växa och utvecklas med ditt företag.

Detta ingår i premium-paketet:

En webbplats baserad på Divi-temat. Divi ingår (värde ca. 2 500 kr).

Helt skräddarsydd design och utveckling från grunden.

Obegränsat antal sidor och sektioner.

Integration av avancerade funktioner som e-handel (WooCommerce), medlemssidor, bokningssystem, etc.

Omfattande SEO-strategi och optimering.

Fullt responsiv och optimerad för alla enheter med hastighetsoptimering.

Anpassade plugins och lösningar utvecklade specifikt för kundens behov.

– Utbildning och genomgång av hemsidan efter lansering.

– Fri support i 28 dagar efter lansering.

Kostnad: från 40 000 kr ex. moms (beroende på omfattning och funktioner). Kontakta mig för en offert på ditt projekt.

Med detta premium-paket får du en komplett, anpassad och högpresterande webbplats som är redo att hantera alla dina affärsbehov.

(Leveranstid ca. 3 – 6 veckor. Delbetalning erbjuds. Betalning: Förskottsbetalning med 50 %, resterande betalas när hemsidan är klar. Ingår ej: webbhotell, domännamn, texter och bilder

Remake boost

Remake boost är för dig som redan har en hemsida och vill förnya och fräscha upp den redan befintliga hemsidan eller som vill ha hjälp att byta plattform.

Vi inleder med ett konsultationssamtal, därefter tar jag fram en visionboard (ett förslag) på förändringar. Tillsammans kommer vi fram till vad och hur den nya webbplatsen kommer att se ut.

Kontakta mig för en offert!

Kostnad: fr. 4900 kr ex. moms (Leveranstid ca. 2-3 veckor. Betalning: Förskottsbetalning med 50 %, resterande betalas när hemsidan är klar. Ingår ej: webbhotell, domännamn, texter och bilder)

Vanliga frågor

Vad är WordPress och varför ska jag använda det för min hemsida?

WordPress är en av världens mest populära plattformar för att skapa och hantera webbplatser. Här är några anledningar till varför det är ett utmärkt val för din hemsida:

 1. Användarvänlighet: WordPress är känt för sin intuitiva och användarvänliga gränssnitt, vilket gör det enkelt för både nybörjare och erfarna användare att skapa och hantera innehåll utan att behöva djup teknisk kunskap.
 2. Flexibilitet och Anpassningsbarhet: Med tusentals teman och plugins tillgängliga kan du enkelt anpassa din webbplats efter dina specifika behov och preferenser, oavsett om det är en enkel blogg, en företagswebbplats eller en e-handelsbutik.
 3. Stor Gemenskap och Support: WordPress har en stor och aktiv användarbas, vilket innebär att du har tillgång till en mängd resurser, som forum, dokumentation och handledningar, om du skulle behöva hjälp eller inspiration.
 4. SEO-vänligt: WordPress är byggt med en ren kodstruktur och stödjer ett brett utbud av SEO-plugins, vilket hjälper din webbplats att ranka högre i sökmotorer och öka din synlighet online.
 5. Kostnadseffektivt: WordPress är en öppen källkodsplattform, vilket innebär att själva mjukvaran är gratis att använda. Du kan spara pengar på utvecklingskostnader och istället investera i andra delar av ditt projekt.
 6. Säkerhet: Med regelbundna uppdateringar och ett stort utbud av säkerhetsplugins kan du enkelt skydda din webbplats mot potentiella hot och sårbarheter.
 7. Responsivt Design: WordPress-teman är oftast mobilanpassade, vilket betyder att din webbplats kommer att se bra ut och fungera smidigt på alla enheter, från stationära datorer till smartphones.

Genom att välja WordPress får du alltså en kraftfull, flexibel och kostnadseffektiv plattform för att skapa en professionell och användarvänlig webbplats som kan växa med ditt företag eller projekt.

Vad är Divi-temat och varför använder jag det?

Divi är ett kraftfullt och mångsidigt WordPress-tema som jag använder för att skapa anpassade och professionella hemsidor. Här är varför jag tycker att Divi är ett utmärkt val för dig som kund:

 1. Enkelt och Flexibelt: Med Divis drag-och-släpp-verktyg kan jag snabbt bygga din hemsida precis som du vill ha den, utan krånglig kodning. Du får en unik design som står ut.
 2. Färdiga Mallar: Divi kommer med hundratals designmallar, vilket gör det lätt att hitta en stil som passar just din verksamhet och snabbt komma igång med ett professionellt utseende.
 3. Prisvärdhet: Med ett ordinarie pris på cirka 2500 kr får du tillgång till ett tema med obegränsade möjligheter, inklusive alla framtida uppdateringar.
 4. Mobilvänligt och SEO-optimerat: Din hemsida kommer att se fantastisk ut på alla enheter och vara optimerad för att hittas av sökmotorer, vilket ökar din synlighet online.
 5. Tillgång till Plugins: Genom att använda Divi kan jag erbjuda en rad avancerade funktioner och tillägg som gör din hemsida mer funktionell och användarvänlig.

Sammanfattningsvis är Divi det perfekta verktyget för att skapa en unik, professionell och framtidssäker hemsida som uppfyller dina behov och hjälper ditt företag att växa.

Kan jag göra ändringar på hemsidan själv efter att den är färdig?

Ja, det är absolut målet! En av anledningarna till att jag väljer Divi-temat är dess användarvänlighet, vilket gör det enkelt för dig att själv göra ändringar på din hemsida efter lanseringen.

För att säkerställa att du känner dig trygg med att hantera din hemsida, erbjuder jag en utbildningsgenomgång efter lanseringen. Under denna session går vi igenom hur du använder Divi och hur du kan göra ändringar och uppdateringar. Jag spelar även in genomgången och laddar upp videon på din hemsida, så att du alltid kan återvända till den om du behöver en påminnelse eller vägledning.

Med denna support får du full kontroll över din hemsida, samtidigt som du alltid kan räkna med min hjälp om du stöter på några frågor eller behöver ytterligare assistans.

Är hemsidorna du bygger mobilanpassade?

Självklart! Alla hemsidor jag bygger är fullt mobilanpassade, vilket innebär att de ser fantastiska ut och fungerar perfekt på alla enheter, från smartphones och surfplattor till stationära datorer.

Mobilanpassning är avgörande eftersom fler och fler användare surfar på nätet via sina mobila enheter. Om din hemsida inte är optimerad för mobil användning kan det leda till en dålig användarupplevelse, vilket i sin tur kan minska antalet besökare och potentiella kunder.

Det är också viktigt att veta att från och med den 5 juli 2024 har Google infört en ny policy där de endast utvärderar mobilversionen av hemsidor i sina sökresultat. Detta betyder att om din hemsida inte är mobilanpassad, kommer den att ha svårt att ranka högt på Google, vilket minskar din synlighet och potentiella trafik.

Så med en mobilanpassad hemsida från mig är du säker på att inte bara erbjuda en bra användarupplevelse utan också att förbättra din synlighet och konkurrenskraft på nätet.

Hur säkra är de hemsidor du bygger?

Säkerhet är en hög prioritet för mig när jag bygger hemsidor. Jag implementerar flera åtgärder för att säkerställa att din hemsida är skyddad mot potentiella hot och attacker. Här är några av de säkerhetsåtgärder jag vidtar:

 1. Säkerhetsplugins: Jag installerar och konfigurerar säkerhetsplugins som erbjuder funktioner som brandväggsskydd, skanning av skadlig programvara och inloggningsskydd. Dessa plugins hjälper till att blockera misstänkt aktivitet och förhindra obehörig åtkomst.
 2. SSL-certifikat: Jag implementerar SSL-certifikat på alla hemsidor, vilket krypterar dataöverföringen mellan din webbplats och dess användare. Detta skyddar känslig information och förbättrar användarnas förtroende för din hemsida.
 3. Starka Lösenord och Begränsad Inloggningsåtkomst: Jag uppmuntrar användning av starka, unika lösenord och konfigurerar system för att begränsa inloggningsförsök, vilket hjälper till att skydda din hemsida från brute-force-attacker.
 4. Användarbehörigheter: Jag ställer in specifika användarbehörigheter för att begränsa åtkomsten till administrativa funktioner och känsliga delar av webbplatsen. Endast auktoriserade användare har fullständig åtkomst, vilket minskar risken för intern missbruk.
 5. Säkerhetsutbildning: Jag erbjuder utbildning och råd om bästa praxis för säkerhet, så att du och ditt team är medvetna om hur ni kan bidra till att hålla hemsidan säker.

Genom att kombinera dessa åtgärder säkerställer jag att din hemsida är så skyddad som möjligt mot potentiella hot och risker. Mitt mål är att ge dig en trygg och säker online-närvaro som du kan lita på.

Vilka betalningsalternativ erbjuder du?

Jag erbjuder flexibla betalningsalternativ för att göra det enkelt för dig att betala för dina tjänster. Här är de alternativ som finns tillgängliga:

 1. Kortbetalning eller Faktura: Du kan välja att betala med kredit- eller betalkort, eller via faktura. Jag accepterar de flesta större kort och fakturan skickas med tydliga betalningsinstruktioner.
 2. 50 % Förskottsbetalning: Jag kräver 50 % av det totala beloppet som förskottsbetalning för att påbörja arbetet med din hemsida. Detta säkerställer att projektet har en solid grund och att vi kan gå framåt utan förseningar.
 3. Slutbetalning vid Lansering: De resterande 50 % betalas vid lansering av hemsidan. Detta innebär att du bara betalar det slutliga beloppet när du är helt nöjd med det färdiga resultatet.
 4. Räntefri Delbetalning: Jag erbjuder även möjligheten att dela upp betalningen på tre månader utan ränta. Detta gör det lättare för dig att budgetera kostnaden för din nya hemsida.
 5. Betalning via Klarna: För extra flexibilitet kan du välja att betala via Klarna, som erbjuder flera olika betalningslösningar inklusive delbetalning och betalning efter leverans.

Med dessa betalningsalternativ strävar jag efter att erbjuda en bekväm och trygg betalningsprocess som passar dina behov och budget.

Vilket paket passar mig?

Det beror på dina specifika behov och mål med hemsidan:

 • Startpaketet (18 900 kr ex. moms): Perfekt för dig som behöver en snabb och kostnadseffektiv lansering av en grundläggande men funktionell webbplats. Du får en enkel hemsida med upp till 5 sidor och viktig grundläggande SEO.

 • Företagspaketet (29 900 kr ex. moms): Utmärkt för företag som behöver en mer omfattande webbplats med upp till 10 sidor och integrationer som kontaktformulär och nyhetsbrev. Detta paket erbjuder en balanserad kombination av färdiga mallar och anpassad design.

 • Premium Paketet (från 40 000 kr ex. moms): Det bästa valet för företag med specifika krav och behov av avancerade funktioner som e-handel, medlemssidor eller bokningssystem. Detta paket ger en helt skräddarsydd lösning för att exakt spegla ditt varumärke och affärsmål.

 • Remake Boost (från 4 900 kr ex. moms): Passar dig som redan har en hemsida och vill fräscha upp eller byta plattform. Efter ett konsultationssamtal tar jag fram en visionboard för de förändringar vi kommer överens om.

Kontakta mig för en konsultation så hjälper jag dig att välja det bästa paketet för dina behov!

Webbhotell & Domännamn

För att jag ska kunna starta arbetet med din hemsida behöver du ordna följande:

 1. Domännamn: Du behöver skaffa ett domännamn som är unik för din verksamhet. Om du redan har ett, är det perfekt! Annars kan jag hjälpa dig med råd om hur du registrerar ett.
 2. Webbhotell: Du behöver ett webbhotell för att din hemsida ska kunna publiceras online. Om du inte redan har ett webbhotell kan du hyra in dig på mitt webbhotell för 149 kr/mån exkl. moms. Du får då tillgång till Prime 2 hos Inleed, ett mycket pålitligt webbhotell med utmärkt prestanda.

Fördelar med att hyra webbhotell hos mig:

 • Uppdateringar och Underhåll: Jag tar hand om uppdateringar av teman och plugins, vilket säkerställer att din hemsida alltid är i toppskick och säker.
 • Support: Vid eventuella problem med webbhotellet hanterar jag det åt dig, så du slipper oroa dig för tekniska problem. Du får också personlig support från mig för alla dina frågor och behov.

Om du har frågor eller behöver hjälp med att ordna domännamn eller webbhotell, tveka inte att kontakta mig!

Recensioner

{

Fick hjälp med att fixa hemsidan och blev jätte nöjd. Den blev sammanhängande, proffsig och ser väldigt bra ut. Det gick också snabbt att få hemsidan publicerad, vilket absolut är en bonus!
Rekommenderar varmt Tess

5
Jonas Karlsson
{

Alltså! Såå tacksam och nöjd med min nya hemsida. Personlig kontakt är guld värd Tack Tess!

5
Nora Röberg
{

Jag är jättenöjd med min hemsida! Samarbetet och processen har gått väldigt smidigt. Allt har fungerat bra. Rekommenderar Kolam Webb

5
Malin Haarala
{

Tess byggde min nya hemsida. Vi har haft en bra dialog från start till mål & Tess har varit lyhörd för mina önskemål men samtidigt lyft fram egna förslag för att göra sidan synlig och lättillgänglig. Dessutom har hon en fin känsla för design & färgsättning. Kan verkligen rekommendera Tess till dig som behöver en ny hemsida!

5
Malin Wijk

Tillval

Bokningskalender

Bokningssystem (från 2 500 kr exkl. moms):

 • Integrera ett bokningssystem för tjänster eller evenemang, inklusive kalender, tidsbokning och betalningsmöjligheter.

Flerspråkig webbplats

Flerspråkig Webbplats (från 4 500 kr exkl. moms):

 • Lägg till stöd för flera språk för att nå en bredare publik, inklusive installation och konfiguration av flerspråkiga plugins.

Medlemssidor

Medlemssidor (från 4 000 kr exkl. moms):

 • Skapa skyddade medlemsområden med anpassade inloggnings- och registreringsfunktioner för exklusivt innehåll.

E-handel

E-handel (från 5 000 kr exkl. moms):

 • Implementera en komplett e-handelslösning med WooCommerce, inklusive produktkatalog, kundvagn och betalningssystem.

Grafisk profil - Företagsfärger

Grafisk Profil (4 500 kr exkl. moms):

 • Utveckla en grafisk profil med två typsnitt, fem färger och en komplett PDF-guide för hur du använder dem. Logotyp ingår ej.

Google Analytics och Spårning

Installation och konfigurering av Google Analytics GA4 samt andra spårningsverktyg för att övervaka webbplatstrafik och användarbeteende. Observera att det krävs att du har Consent Mode V2 för att kunna få ut dess fulla potential av Analytics. 

Pris: 1500 kr exkl. moms

Consent Mode V2 och Cookiebot

Implementering av Consent Mode V2 och Cookiebot för att hantera cookies och användarsamtycke, vilket hjälper till att uppfylla dataskyddslagar som GDPR.

Pris: 1900 kr exkl. moms (månadsavgift som betalas till Cookiebot tillkommer med 90 kr/mån med min rabatt(ord. pris 113 kr/mån).

Webbhotell & Domännamn

För att jag ska kunna starta arbetet med din hemsida behöver du ordna följande:

 1. Domännamn: Du behöver skaffa ett domännamn som är unik för din verksamhet. Om du redan har ett, är det perfekt! Annars kan jag hjälpa dig med råd om hur du registrerar ett.
 2. Webbhotell: Du behöver ett webbhotell för att din hemsida ska kunna publiceras online. Om du inte redan har ett webbhotell kan du hyra in dig på mitt webbhotell för 149 kr/mån exkl. moms. Du får då tillgång till Prime 2 hos Inleed, ett mycket pålitligt webbhotell med utmärkt prestanda.

Fördelar med att hyra webbhotell hos mig:

 • Uppdateringar och Underhåll: Jag tar hand om uppdateringar av teman och plugins, vilket säkerställer att din hemsida alltid är i toppskick och säker.
 • Support: Vid eventuella problem med webbhotellet hanterar jag det åt dig, så du slipper oroa dig för tekniska problem. Du får också personlig support från mig för alla dina frågor och behov.

Om du har frågor eller behöver hjälp med att ordna domännamn eller webbhotell, tveka inte att kontakta mig!

Hur går det till?

virtual assistant icon 1 dark

Kontakt

Kontakta mig genom att skicka ett mejl till in**@ko***.se eller via kontaktformuläret nedan. Beskriv vad du önskar få hjälp med. Eller boka en tid i bokningskalendern för ett kostnadsfritt konsutlationsmöte för att diskutera vilken/vilka tjänster som passar dig bäst.

virtual assistant icon 4 dark

Projektets start

Väljer du att anlita mig skickas alltid ett avtal innan vi påbörjar arbetet. När det är signerat och förskottsbetalningen på 50 % är inbetalt bokar vi in ett datum för start. Du får ett frågeformulär att fylla i. Texter och bilder ska vara oss tillhanda innan vi startar. Vi erbjuder delbetalning, bara säg till om du önskar detta alternativ.

virtual assistant icon 3 dark

Processen & Lansering

Under processens gång har vi kommunikation och meddelar hela tiden hur det går samt att du får följa processen. När hemsidan är klart får du se utkastet. Därefter har du 24 timmar på dig att meddela eventuella förändringar du önskar göra. Sedan sker lansering inom 48 timmar.

Skicka en offertförfrågan

Skicka en förfrågan här för att få en offert eller beställa en hemsida.

Telefon

0768 – 74 15 05

E-post

in**@ko***.se