Mina tjänster

Behöver du hjälp med att öka ditt företags online-synlighet? Då har du kommit rätt!

Om mina tjänster

Jag hjälper små till medelstora företag att öka sin online-synlighet. Varje projekt jag åtar mig går jag in helhjärtat i och hittar anpassade lösningar för att få just ditt företag att sticka ut och synas i bruset.

JAG HJÄLPER TILL MED

Webbdesign

SEO (sökmotoroptimering)

Månadsunderhåll av din hemsida

♥ Webbhotell (hyr in dig i mitt webbhotell)

♥ Målgruppsanalyser

♥ Sociala medier coaching

♥ Marknadsföring & Strategi

Med en passion för att skapa webbplatser som inte bara är visuellt tilltalande utan också unikt anpassade för varje företags personlighet, har jag specialiserat mig på att förena form och funktion på ett sätt som berättar din unika historia och engagerar din målgrupp.

Skapande av enkelhet: Jag tror på att enkelhet är nyckeln till en framgångsrik webbplats. Genom att använda tydlig navigering, minimalistisk design och responsiva layouter, skapar jag webbplatser som är lätta att använda och navigera för dina besökare. Mitt mål är att skapa en sömlös och effektiv användarupplevelse som håller dina besökare engagerade och konverterar dem till kunder.

Lyfta fram din identitet: Varje företag har sin egen unika personlighet och historia att berätta. Jag har ett öga för att lyfta fram företagets egenskaper och översätta dem till en visuell identitet på din webbplats. Genom att arbeta nära med dig och förstå din vision, skapar jag en webbplats som är en förlängning av ditt varumärke och talar direkt till din målgrupp.

TILLVAL

Alla tillval kan läggas till i samtliga paket. Priserna som anges är exklusive moms. 

TEXTER + 1000 kr

Behöver du hjälp med att formulera dina texter? Priset är för en undersida.

BLOGG, NYHETSBREV + 2000 kr

I detta tillval väljer du antingen att skapa en bloggsida inklusive första inlägget. Eller om du önskar koppla nyhetsbrev till din webbplats. I priset ingår koppling till valfri leverantör, hjälp med att bygga upp en struktur och automatisera ett välkomstmejl samt CTA-knapp på hemsidan.

BOKNINGSKALENDER + 4000 KR

Behöver du en integrerad bokningskalender på din hemsida? Med detta tillval får du hjälp med att anpassa en kalender för ditt företag.

EXTRA UNDERSIDA + 1990 kr

Om du behöver extra sidor förutom de  som ingår.

GRAFISK PROFIL + 1500 kr

Har du inte hittat ditt företags grafiska profil? Vi hjälper dig att ta fram fyra  färger och två typsnitt som passar ditt företag.

WEBBSHOP WOOCOMMERCE + 10 000 kr

Du får en designad webbshop i WooCommerce. Vi hjälper dig med design av produktsida, kategorisida, varukorg, konfiguration och val av betalmetoder, fraktalternativ, inställning av moms, kassa, uppsättning av 4 produkter. För att du sedan själv ska kunna lägga in fler produkter. Vill du ha hjälp med att lägga in fler produkter? Då tillkommer 990 kr exkl. moms/ per timme. 

 

SÅHÄR GÅR DET TILL

1.

Först bokar vi ett kostnadsfritt digitalt möte, om du inte redan har bestämt dig. Där går vi igenom önskemål och behov. Efter mötet får du ett avtal och frågeformulär skickat till dig. Känns det ok och du vill göra, så signerar du avtalet och fyller i frågeformuläret.

2.

När du har signerat avtalet bokar vi in ett startdatum. I ”Hemsida Basic” väljer du en av mallarna och på startdatumet påbörjas din hemsida. Vid val av skräddarsydd hemsida har vi först ett möte, sedan får du en storyboard, ett förslag på hur din webbplats kommer att se ut. Du kan antingen godkänna eller så fortsätter vi vidare på designen. När du är nöjd påbörjar vi arbetet.

3.

När första utkastet är klart får du se hemsidan, komma med eventuella synpunkter på ändringar. Vi genomför ändringarna. När du och vi känner oss helt nöjda lanseras hemsidan. Du har fri support av oss i 14 dagar efter lanseringen. Du får instruktioner hur du själv kan gå in för att redigera och lägga till bilder med mera. Fakturan skickas med 10 dagars förfallodag när webbplatsen är lanserad.