Webbdesign & SEO

Primärt bygger jag alla hemsidor i WordPress då det är den plattformen som jag anser är bäst. MEN självklart hjälper jag dig att bygga en hemsida på en annan plattform om du önskar det.

Webbdesign

Jag kan hjälpa dig med:

Hemsida i WordPress

E-handel

Kursplattform

Landningssida

Hemsida på andra plattformar

Webb-hjälp per timme

Jag kan hjälpa dig med:

Teknisk support på din webbplats

Integrering och aktivering av olika plugins

Rådgivning inom SEO & Webb

Uppsättning av Google Analytics GA4

Uppdatering av hemsida

Pris: 990 kr ex. moms

SEO-kurs

Snart lanseras Kolam Webbs egna online-kurs “Kom igång med SEO”

Såhär jobbar jag.

Är vi rätt för varandra?

När man väljer webbpartner är det av stor vikt att välja någon som man trivs med och känner förtroende för. Av den anledningen erbjuder jag alltid 20 min kostnadsfri konsultation. Där går vi igenom hur och vad jag kan hjälpa dig med, men också för att känna in om vi är rätt för varandra!

Offert & avtal

När du har bestämt dig för att jag är rätt webbpartner så mejlas ett avtal. Godkänner du avtalet är det bara att signera så skapas en arbetsorder. Vi bokar därefter in en tid för projektets start. Under tiden får du en workbook att fylla i för att jag ska få en bild av din vision och ditt företags profil. 

Process & Lansering

Under projektets gång har vi kontakt via Slack eller WhatsApp som är enkla chattverktyg. Du får välja valfri mall som jag sedan anpassar efter ditt företag. En unik hemsida som speglar ditt företag lanseras när du är helt nöjd. Efter lansering har vi en timmes genomgång av hemsidan för att visa dig hur man själv underhåller och uppdaterar hemsidan.

Kontakta mig!

Önskar du få en offert? Eller har några andra frågor eller funderingar? Skicka ett meddelande nedan!

Telefon

0768 – 74 15 05

E-post

info@kolam.se