Våra tjänster

Digitala tjänster vi erbjuder

Vi är en digital byrå och erbjuder helhetslösningar för ditt företag, allt samlat under ett tak. Vi är passionerade, ärliga och vill genuint att det ska gå bra för ditt företag! Vi älskar att vara en del i att få företag att växa.

 

Våra tjänster inom webbdesign & digital marknadsföring

Webbdesign

Vi skapar skräddarsydda, responsiva webbplatser som kombinerar vacker design med användarvänlighet. Vår expertis säkerställer att din webbplats inte bara ser bra ut utan också fungerar smidigt, oavsett enhet.

SEO (sökmotoroptimering)

Genom avancerad SEO-teknik förbättrar vi din webbplats synlighet i sökmotorer. Vi optimerar allt från nyckelord till webbstruktur för att driva mer trafik och öka din online-närvaro.

Digital marknadsföring

Vi använder den senaste tekniken inom digital marknadsföring, inklusive Google Ads och META, för att hjälpa ditt företag att nå sin målgrupp effektivt. Våra strategier är skräddarsydda för att öka varumärkesmedvetenhet och försäljning.

Underhåll & Support

Vi erbjuder pålitlig support och underhåll för din digitala närvaro. Från teknisk hjälp till regelbunden uppdatering och säkerhetskontroller, ser vi till att din webbplats alltid är i toppskick.

Branding

Vårt team hjälper till att bygga och stärka ditt varumärke. Från logodesign till varumärkesstrategi, skapar vi en sammanhängande och igenkännbar identitet för ditt företag.

Total branding & marketing package

Är ett fantastiskt samarbete mellan Kolam Webb & KALI Creative. Där vi har slagit våra kreativa huvuden ihop och skapat en riktig drömprodukt, en helhetslösning för att stärka er digitala närvaro. Läs mer om: Total Branding & Marketing package

Varför Kolam Webb?

Stor passion för att öka företags online-synlighet

Med en passion för webbdesign och sökmotoroptimering och med mer än 10 års erfarenhet av att driva företag, erbjuder jag expertis i att skapa professionella och visuellt tilltalande hemsidor som presterar väl i sökmotorer. Min bakgrund som egenföretagare och personalchef kompletteras med omfattande utbildning i digital marknadsföring, SEO, webbutveckling och webbdesign genom olika kurser. Mitt engagemang ligger i att erbjuda en tjänst där kvalitet och kundnöjdhet står i centrum – jag strävar efteratt du ska känna dig 110 % nöjd. Mina kunder, från hela Sverige, vittnar om trygga och effektiva samarbeten, och många väljer att fortsätta med mig för långsiktigt underhåll och SEO-arbete. Är du redo för ett framgångsrikt digitalt projekt? Boka ett kostnadsfritt möte och för att ta reda på hur jag kan hjälpa dig! Boka ett kostnadsfritt digitalt möte

Satsa på SEO

SEO är nyckeln till ökad synlighet och trafik till din webbplats. Genom att optimera för sökmotorer når du ut till din målgrupp på det mest effektiva sättet, vilket ökar både relevanta besök och konverteringar. Korrekt SEO säkerställer långsiktig framgång och konkurrenskraft i en digital värld.

Varför anlita en webbyrå?

En webbyrå ger dig professionell expertis för att skapa en stark online-närvaro. Med skräddarsydda lösningar ökar din webbplats både användarvänlighet och estetik, vilket stärker ditt varumärke och lockar fler kunder. En webbyrå säkerställer teknisk excellens och hjälper dig att hålla dig uppdaterad med de senaste digitala trenderna.

Sociala medier

Sociala medier ger ditt företag en direkt kanal för att engagera med din målgrupp, bygga varumärkesmedvetenhet och främja kundlojalitet. Genom regelbunden och målinriktad närvaro på plattformar som Facebook och Instagram kan du effektivt öka din räckvidd och interagera med kunder på ett personligt och inbjudande sätt.

Kostnadsfritt digitalt möte

Nyfiken på att jobba med oss?

För oss är det så otroligt viktigt att man väljer en webbpartner som man känner sig trygg och har ett förtroende för. Av den anledningen erbjuder vi ett digitalt, kostnadsfritt möte (20 min) för att gå igenom hur och vad vi kan hjälpa dig med. Efter mötet vet vi om vi vill arbeta tillsammans! Det ska kännas rätt!