total branding & marketing package

Känner du att ditt företag har en stark vision, men kämpar med att effektivt kommunicera dessa till din målgrupp? Vill du synas i bruset och skapa ett varaktigt intryck på marknaden? Total branding & marketing package är en total transfomation och skapar en stark positionering för ditt varumärke. 

Varför är detta paket det du behöver?

Detta paket, som består av sex olika steg och erbjuder en omfattande uppsättning tjänster, är väl värt att investera i av flera skäl:

 1. Professionell Branding: Steg 1 hjälper dig att bygga en stark och minnesvärd varumärkesidentitet. Med en tydlig logotyp, färgpalett, typsnitt och inspirerande moodboard kan du skapa en unik varumärkesupplevelse som särskiljer dig från konkurrenterna och attraherar dina drömkunder.
 2. Social Media Coaching: Steg 2 ger dig personlig vägledning och inspiration för att hantera ditt företags närvaro på sociala medier effektivt. Med checklista och tips kan du bättre förstå hur du kan nå dina mål och övervinna utmaningar på dessa plattformar.
 3. Grafiskt Annonsmaterial: Steg 3 ger dig färdigt grafiskt material för dina sociala medier och marknadsföringskampanjer. Det sparar tid och resurser och hjälper dig att snabbt nå ut med ditt budskap på plattformar som Instagram och Facebook.
 4. Professionell Webbplats: Steg 4 innebär att du får en skräddarsydd webbplats som är responsiv och mobilanpassad. Detta är avgörande i dagens digitala landskap där många kunder besöker webbplatser via mobila enheter. Dessutom hjälper SSL-säkerhet och sökmotoroptimering (SEO) din webbplats att rankas högre i sökmotorer och ökar din synlighet online.
 5. SEO-Strategi: Steg 5 och 6 fokuserar på att förbättra din webbplatsens synlighet i sökmotorer, vilket är avgörande för att öka trafiken och attrahera potentiella kunder. Genom att utföra sökordsforskning, konkurrensanalys och teknisk SEO kommer du att ha en stark grund för att ranka högre i Google och andra sökmotorer. Detta är en långsiktig investering i att driva organisk trafik till din webbplats.

Sammanfattningsvis är detta paket värt att investera i eftersom det hjälper dig att skapa och stärka ditt varumärke, effektivt nå ut till din målgrupp på sociala medier, och förbättra din webbplatsens synlighet på nätet. Med en stark online-närvaro och en effektiv SEO-strategi kan du öka din försäljning och bygga en framgångsrik digital närvaro för ditt företag.

 

Vad ingår i paketet?

Från exklusiv logotyp till en fullständigt optimerad hemsida, från personlig coaching i sociala medier till kontinuerlig SEO och webbplatsinnehåll – detta paket täcker allt för att du ska få en rejäl boost och synas i bruset. Få ditt företag att växa och ha ett starkt varumärkespersonlighet redan från början. Vårt team av experter arbetar hand i hand med dig för att skapa en kraftfull, proffessionell, sammanhängande och minnesvärd närvaro för ditt varumärke.

STEG ETT – LÄGG GRUNDEN

Branding Glow:

I steg 1 arbetar vi tillsammans med att definiera ert varumärke, vi formar en unik och eftertraktad signatur för att sätta er i rätt segment och attrahera era drömkunder. I detta steg ingår en Branding guideline som är skräddarsydd för att förstärka den exklusivitet som ert varumärke förtjänar. 

 • Branding Guideline
 • Logotype – Primär, sekundär & favicon
 • Licenserat typsnitt
 • Manipulerat typsnitt i er logotyp
 • Färgpalett – 4-5 färger
 • Typsnittskombination – 2-3 typsnitt
 • Moodboard / inspiration
 • Tips på Stock-foton
 • Sociala Medier mallar – 2 st via Canva

STEG TVÅ – SÄTT UPP MÅL & STRATEGI

Social Media Coaching:
En exklusiv möjlighet för ditt företag att få inspiration och vägledning!
Linas 1:1 coachning sessioner är en lyxig hållplats dit ert företag kan komma för att stanna upp, reflektera, hitta motivation och tillsammans välja nästa riktning och satsning. Här är all fokus på er och era mål/utmaningar.
 • 3 x 60 minuter digital session
 •  Checklista för Sociala Medier
 •  Tips för fortsatt arbete

STEG TRE – NÅ UT MED ERT BUDSKAP

Grafiskt annonsmaterial:
Ge era Sociala Medier en liten extra boost. Med detta material behöver ni i stort sätt bara ladda upp och trycka på publicera och “boosta inlägg”. Eller varför inte sätta upp det som en kampanj direkt i Ads Manager?

 • En Instagram-karusell
 • En tillhörande Stories-karusell
 • Ett Facebook-inlägg
 • Hjälp med utformning av texter.

STEG FYRA – WEBBPLATSEN TAR FORM

Hemsida i WordPress:

I steg 4 arbetar vi med att utforma och designa din nya webbplats. En skräddarsydd hemsida utifrån Divi theme, som helt byggs upp efter dina visioner och behov. Önskar du en kursplattform eller E-handel? Det går att lägga till detta som tillval. 

 • Webbplats i wordpress, med 5 undersidor (önskar du E-handel eller en kursportal är det en tillkommande kostnad berorende på omfattning, kontakta oss för en tilläggande offert).
 • Responsiv-/mobilanpassad design
 • Installation och konfiguration av WordPress, Jetpack, Cache och SEO tillägg
 • Unik 404-sida (error)
 • 5 undersidor
 • En start-/landningssida
 • SSL – säkerhet
 • Sökmotoroptimerad grund
 • Video och instruktioner för att du själv ska kunna ta hand om och uppdatera din hemsida.
 • Hjälp med underhåll och uppdatering 3 x 60 minuter

STEG FEM – SKAPA EN STARK SEO-STRATEGI

7 timmars arbete med SEO (under 6 månader):
 •  Sökordsforskning – Förslag på sökord och long-tail fraser för att öka din rankning på Google.
 •  Konkurrensanalys
 • Teknisk SEO
 • ON-page SEO 
 • Innehållsstrategi
 • Spårning och analys
 • Strategier för fortsatt arbete med SEO efter våra 6 månader.

STEG SEX – STRATEGI OCH MÅL FRAMÖVER

SEO COACHING:
En timme 1:1 coaching för att skapa en stark SEO-strategi som du kan jobba efter när våra 6 månader tillsammans är slut. 

  Branding & Marketing package
  webbdesign Kolam Webb

  Nyfiken på detta paket och om vi ska jobba tillsammans? Boka ett förbehållslöst kostnadsfritt digitalt möte.

  seo-analys
  Power hour KALI

  OM OSS 

  Tess (Kolam Webb) och Lina (KALI creative) ”sprang” på varandras företagskonton på sociala medier. Lite roligt är att vi också startade våra företag nästan samtidigt.

  Annan rolig info är att vi helt ovetandes har arbetat med samma kund nyligen. Där Lina har skapat SoMe mallar och logotype åt thislifestyleinmotion.se och Tess har skapat hemsidan. Kunden var mer än nöjd och kallade oss för: ” en superduo”. Och det känns verkligen så, om vi får säga det själva. Vi är väldigt lika i att vi går in helhjärtat i varje projekt och älskar det vi arbetar med! Att vi känner stor passion och vi vill att du ska lyckas! Precis som Lina beskriver nedan så blir vi din största supporter!

  Tess Kolam, Kolam Webb
  Webbdesigner & SEO-konsult

  Jag arbetar med att inte bara skapa ett fantastiskt visitkort som en webbplats faktiskt är, utan att också strategiskt arbeta med hemsidans online-synlighet för att öka konverteringar till hemsidan. Älskar utmaningen att bygga en fantastisk och snygg webbplats som syns i sökmotorer, som rankas högt. Jag går helhjärtat in i varje projekt jag åtar mig. Det ska vara enkelt, lättsamt och energigivande att samarbeta med mig. Jag ser fram emot denna 6-månaders resa tillsammans där vi får ditt företag att växa och synas!

   

  Kolam Webb - webbyrå

  Lina Katana, KALI Creative
  Brand Designer & Social Media Manager

  Jag arbetar med att identifiera och visualisera varumärkens unika röst och skapa en tydlig visuell kommunikation. Att arbeta med färg och form faller mig naturligt, att sedan applicera detta i marknadsföring och sociala medier är någonting jag brinner lite extra för. De tjänster jag erbjuder är också det jag älskar att göra, därav vågar jag lova att ingenting jag gör lämnas åt slumpen. Mina kunder är inte bara ”kunder”, och jag är inte bara en ”designer” – jag är mina kunders största supporter och fan!

   

  VANLIGA FRÅGOR

  Absolut, du delbetalar varje månad med 9983 kr ex. moms/mån.

  Under den här 6-månaders resan kan du välja att antingen betala  hela summan direkt eller månadsvis. Månadsvis blir det 9983 kr ex. moms i 6 månader.

  Absolut, för oss är det otroligt viktigt att det ska kännas rätt i hjärtat att arbeta tillsammans. Vi erbjuder en kostnadsfri digital konsultations halvtimme. Då har du möjlighet att känna in och ställa alla dina frågor!

  Från och med den 14 januari 2024 kommer vi att lansera ”Total branding & marketing package” och erbjuda denna fantastiska företagsresa med oss. Endast begränsat fem platser första omgången. Sedan släpper vi nya platser under året. 

  Du kan antingen skicka ett meddelande i kontaktformuläret nedan eller mejla oss direkt på info@kolam.se. 

  Skicka en intresseanmälan så för mer information