Behöver du en proffsig hemsida till ditt företag?

Spara din tid genom att låta oss göra det vi är bäst på, nämligen att skapa användarvänliga och snygg hemsidor som sökmotorerna tycker om. Det handlar inte bara om att skapa ett snyggt ”visitkort” utan att skapa en hemsida som säljer!

Tjänster webbdesign 

Hemsida i WordPress

Detta är ett prisvärt och effektivt alternativ för företag som behöver en professionell och säljande hemsida snabbt. Med utgångspunkt från en förvald mall anpassas hemsidan efter företagets specifika behov och identitet. Detta alternativ är vårt populäraste alternativ!

Det här ingår:

– Hemsida i WordPress i Divi Theme (värde 2500 kr, gratis årskostnad)

– Vi anpassar hemsidan efter vald mall utifrån ert företags grafiska profil

– Mobilanpassad

– Anpassad 404-sida

– SSL-säker hemsida

– 5 sidor

– Sökmotoroptimerad hemsida (tekniskt och bildoptimerad samt hög prestanda)

Kostnad: 14 900 kr exkl. moms

Det här ingår inte:

– Texter

– Bilder

– Sökordsanalys

– Webbhotell + domännamn

– Månadsvis underhåll (men går att beställa som tillval)

– Grafisk profil och logotype (finns att välja som tillval)

E-handel

En skräddarsydd e-handelsplattform är en individuellt utformad onlinebutik som anpassas efter dina specifika behov och affärsmål. Istället för att använda en generisk e-handelslösning får du en butik som är skräddarsydd för att reflektera din varumärkesidentitet och produkter. Skräddarsydda e-handelsplattformar kan inkludera specialfunktioner och designelement som är optimerade för din målgrupp, vilket resulterar i en bättre kundupplevelse och ökade försäljningsmöjligheter. Denna anpassade lösning ger dig möjlighet att differentiera dig på marknaden och maximera din e-handelsframgång.

 Kostnad: fr. 25 900 kr exkl. moms

Online-kurser

En skräddarsydd onlinekursplattform eller hemsida för utbildning är en unik digital lösning som utvecklas enligt dina specifika utbildningsbehov och mål. Istället för att använda en generisk kursplattform får du en anpassad lösning som är utformad för att matcha din varumärkesidentitet och pedagogiska mål. Skräddarsydda onlinekursplattformar kan inkludera specialfunktioner och designelement som är optimerade för din målgrupp, vilket förbättrar elevernas upplevelse och engagemang. Denna skräddarsydda lösning ger dig flexibilitet och möjlighet att erbjuda unika kurser och innehåll, vilket kan öka din online-utbildningsframgång och differentiera dig på marknaden.

Kostnad: fr. 25 900 kr exkl. moms

Remake boost

Har du redan en befintlig hemsida som behöver ett upplyft? Vi kan ge din befintliga hemsida en välbehövd makeover och förbättring. Vår expertis inkluderar att förnya designen, optimera sidan för snabbare laddning och bättre användarupplevelse, samt säkerställa att den är sökmotorvänlig med rätt nyckelord och metadata. Vi arbetar också med att förnya och uppdatera innehållet för att hålla det relevant och engagerande för dina besökare. Med våra tjänster kan vi hjälpa dig att göra din hemsida modern, attraktiv och mer effektiv för att uppnå dina mål.

Kostnad: fr. 3 500 kr exkl. moms

Skräddarsydd hemsida

En skräddarsydd hemsida är en unik och anpassad lösning som utvecklas enligt dina specifika behov och mål. Istället för att använda en standardmall får du en webbplats som är exakt utformad för att reflektera din verksamhet, varumärke och budskap. Skräddarsydda hemsidor erbjuder flexibilitet och kan inkludera specialfunktioner och designelement som är skräddarsydda för din målgrupp. Detta skapar en starkare online-närvaro och ger möjlighet till en unik upplevelse för dina besökare, vilket kan öka engagemang och konverteringar.

 Kostnad: fr. 25 900 kr exkl. moms

Landningssida

Optimala landningssidor är avgörande för att driva försäljning. För att lyckas måste de vara strategiskt utformade, inkludera rätt sökord och ha en tilltalande design. Genom att förstå besökarnas beteende och implementera effektiva handlingsuppmaningar kan du omvandla besökare till kunder.

En välskriven landningssida bör återspegla din verksamhet, ranka högt i sökresultaten och attrahera organisk trafik. Nyckelordsanalys är nyckeln till att rikta relevant trafik till din sida. En bra design som kombinerar text, bilder och ibland multimedia hjälper besökare att stanna och ökar deras köplust.

Landningssidor bör anpassas till ditt varumärke och innehålla valda nyckelord i URL, titlar och rubriker. Tydlig väg till kontakt och köp bör vara närvarande genom hela sidan. Med rätt strategi kan en landningssida fungera som en effektiv säljmagnet. Sökordsanalys kan väljas som tillval.

Kostnad: fr. 3500 kr exkl. moms

Varför ta hjälp av en webbdesigner?

Professionell och attraktiv design:

En webbdesigner kan skapa en visuellt tilltalande och professionell webbplats som ger ett starkt första intryck på besökare och stärker ditt varumärke.

Anpassad funktionalitet

En designer kan skräddarsy webbplatsens funktioner efter dina behov och mål, vilket gör det möjligt att inkludera specialfunktioner och interaktivitet som förbättrar användarupplevelsen.

Optimerad prestanda och sökmotorvänlighet

En webbdesigner kan säkerställa att din webbplats laddar snabbt, är användarvänlig och sökmotoroptimerad, vilket kan öka synligheten online och locka fler besökare och potentiella kunder.

Kostnadsfritt digitalt konsultationsmöte

Nyfiken på att jobba med oss?

För oss är det otroligt viktigt att välja webbpartner med omsorg. Det ska kännas rätt. Av den anledningen erbjuder vi kostnadsfritt digitalt möte (20 minuter) via Teams för att berätta mer om hur och vad vi kan hjälpa dig med. Efter mötet vet vi om vi vill arbeta tillsammans. Väljer du att gå vidare med oss, får du en anpassad offert. Godkänner du arbetet, får du ett avtal och sedan är vårt samarbete igång!

Skicka en offertförfrågan

9 + 12 =