Webb-

design

Hemsida i WordPress

Sökmotoroptimerad hemsida

E-handel, Bokningskalender, Kursplattform

Månadsunderhåll

Behöver du en ny hemsida?

Vårt fokus ligger på att skapa strategiska och sökmotoroptimerade hemsidor som syns på Google och andra sökmotorer. Vi  föredrar att bygga sökmotoroptimerade hemsidor direkt från början eftersom det sparar både tid och pengar för våra kunder, samtidigt som det säkerställer att de syns i sökresultaten direkt. Vi använder främst WordPress när vi bygger våra webbplatser, men har du önskemål om annan plattform är vi öppna för det.

Varför investera i en sökmotoroptimerad hemsida redan från start?

Att investera i en sökmotoroptimerad (SEO) hemsida är oerhört viktigt för att säkerställa att din webbplats syns på Google och andra sökmotorer.

Genom att välja en webbdesign som är optimerad för sökmotorer från starten, lägger du grunden för en stark digital närvaro som kan dra till sig fler besökare, öka din synlighet och förbättra din ranking på sökmotorresultatsidor (SERPs).

En SEO-optimerad webbplats är utformad med tanke på både användare och sökmotorers behov, vilket innebär att den inte bara är tilltalande och lätt att navigera för besökare, men också strukturerad och kodad på ett sätt som sökmotorer lätt kan förstå och indexera. Detta leder till bättre synlighet och högre placeringar i sökresultaten, vilket är avgörande eftersom majoriteten av klick går till de första resultaten.

Utöver ökad synlighet, bidrar en sökmotoroptimerad design till en bättre användarupplevelse. En välplanerad SEO-strategi inkluderar snabbladdande sidor, mobilanpassning och högkvalitativt innehåll som engagerar läsaren. Dessa faktorer är inte bara viktiga för att ranka väl i sökmotorerna, utan de är också avgörande för att hålla besökarna kvar på din sida och uppmuntra dem till återkomst och konvertering.

Genom att satsa på en SEO-optimerad webbdesign från början, undviker du behovet av kostsamma och tidskrävande förbättringar längre fram. Du bygger en solid grund som stödjer din affärs tillväxt och online-strategi, och säkerställer att din webbplats är synlig, tillgänglig och effektiv från dag ett.

Kontakta oss för offert!

Enkel hemsida i WordPress – SEO-grund

Ingår:

 • Webbplats i WordPress anpassad i valfri mall gjord i Divi Theme (Divi theme ingår, ord. pris 2500 kr)
 • Mobilanpassning: Responsiv design som fungerar på alla skärmar.
 • SSL-säkerhet: För en säkrare webbplats.
 • Utvalda plugins: för ökad säkerhet, bättre oprimering och prestanda.
 • Upp till 6 undersidor
 • 404-sida: Anpassad för att hantera icke-funna sidor.
 • SEO-grund: Prestandaoptimering, bildoptimering, metabeskrivningar, ALT-text, teknisk SEO, användarvänlighet och tillgänglighetsanpassning.
 • Efter lansering: Genomgång och inspelning om hur man uppdaterar innehållet.
 • 14-dagars support: Startar från lanseringsdagen.

Kostnad: 18 900 kr ex. moms (delbetalning erbjuds)

Total sökmotoroptimerad hemsida i WordPress

Det här är vårt premium paket där du får en djupgåenende sökmotoroptimering. Du får också en plan på hur du underhåller och håller webbplatsen SEO-optimerad, då det är ett kontinuerligt arbete, men med det här paketet får du de absolut bästa förutsättningarna att rankas högt på Google. Det är ett gediget SEO arbete.  Ingår:

 • Allt som ingår i “Enkel hemsida”
 • Uppsättning av Google Analytics GA4, Google Serach Console och Google Ads.
 • Consent Mode v2
 • Sökordsanalys och SEO-strategi 
 • Innehållsoptimering och implementering av sökord strategiskt i texter.

Kostnad: 39 900 kr ex. moms (delbetalning erbjuds)

Startpaket för den nya företagaren – Allt i ett

Det här är vårt allt i ett paket för den som precis har startat eget företag. Kom igång med ditt företag ordentligt med en stark varumärkesidentitet direkt. 

Det ingår: 

 • Allt i paketet “Total SEO-optimerad webbplats i WordPress
 • Grafisk profil
 • 9 Instagram inlägg + 1 reel cover inlägg 
 • Logotype

Kostnad: 53 000 kr ex moms (delbetalning erbjuds)

Andra tjänster

Domännamn & Webbhotell

Behöver du hjälp att bestämma vilket webbhotell som är bra hör av dig så tipsar vi. Tänk på att billigast inte alltid är bäst. Verkar det för bra för att vara sant? Då är det oftast det och tillkommer olika avgifter. Läs mer om våra tips för att välja webbhotell här

Grafisk profil

Behöver du hjälp med att skapa ditt företags varumärkesidentitet? Vi hjälper dig med er grafiska profil, logotype med mera.

Underhåll

Efter att hemsidan är lanserad och den 14-dagars supporttiden har gått ut har du själv ansvar att underhålla och uppdatera hemsidan. Behöver du hjälp? Så erbjuder vi månadsunderhåll för alla webbdesignkunder! Kontakta oss för att veta mer

Skicka en offertförfrågan!

Önskar du få en offert? Eller har några andra frågor eller funderingar? Skicka ett meddelande nedan! 

Telefon

0768 – 74 15 05

E-post

info@kolam.se