Om mig

Min stora passion är att skapa strategiska och sökmotoroptimerade hemsidor som syns!

Din webbpartner?

Hej, kul att du har hittat hit!

Jag är Tess Kolam och grundare av Kolam Webb AB. Att få vara kreativ är en av de bästa sakerna med mitt yrke som webbdesigner. Jag har utbildning inom webbutveckling, webbdesign, digital marknadsföring och SEO.

Att arbeta med mig ska kännas inspirerande och glädjefullt! Det ska ge energi och det bästa jag vet är när kund efter kund uttrycker hur nöjda de är, att de känner att jag ser och förstår deras visioner och drömmar. Att få fram företagets “själ” i webbplatserna jag skapar är en otroligt rolig utmaning och en fantastisk känsla när jag lyckas!

Vill du ha en trygg och enkel samarbetspartner som levererar på hög nivå? Hör av dig så pratar vi mer!

Erfarenhet. Kvalité. Trygghet.

Tess byggde min nya hemsida. Vi har haft en bra dialog från start till mål & Tess har varit lyhörd för mina önskemål men samtidigt lyft fram egna förslag för att göra sidan synlig och lättillgänglig. Dessutom har hon en fin känsla för design & färgsättning. Kan verkligen rekommendera Tess till dig som behöver en ny hemsida!

– Malin Wijk

Vårt företag är mycket nöjda med den hjälp vi fått med vår hemsida av Kolam webb. Vi kommer definitivt vända oss dit för att få mer hjälp. Rekommenderas varmt. Nöjd över att få konkreta förslag på förändring, som har varit till god hjälp för vårt företag.

– Anders Thorbjörn

Tess hjälpte mig med min hemsida. Hon har varit en fantastisk samarbetspartner som har lyssnat på mina önskemål och gav mig professionella råd. Kan verkligen rekommendera Tess

– Carina Persson

Stark digital närvaro

Jag vet hur viktigt det är att inte bara ha ett snyggt visitkort, som en hemsida kan vara. Utan att faktiskt arbeta strategiskt för att öka synligheten på Google och andra sökmotorer. Syns man inte på första sidan i sökresultaten är risken stor att kunden inte hittar till din webbplats. 

Flera som redan har en hemsida har kommit till mig för hjälp med SEO. Jag konstaterar varje gång att det blir både billigare och tidsbesparande att tänka på sökmotoroptimering redan från början. Av den anledningen är mitt största fokus på att skapa just sökmotoroptimerade hemsidor. 

 

Nyfiken på att jobba med mig?

Hör av dig om du önskar offert, vill boka kostnadsfri digital konsultation eller har några andra frågor och funderingar!

Telefon

0768 – 74 15 05