Om Kolam Webb AB

Hej, jag är Tess Kolam. Efter att ha arbetat som HR-chef i flera år, där jag även hade hand om SEO och webbdesignen på företaget, förstod jag i april 2023 att det var just inom SEO och webbdesign min passion och drivkraft låg. Något som syns i mina resultat och något som jag är grym på.

I april 2023 tog jag steget och grundade Kolam Webb som nyligen omvandlades till aktiebolag.

Vilket är det bästa jag gjort! Jag är även överväldigad av hur många jag har fått förtroendet utav att hjälpa det här första året! Känner mig ödmjuk och tacksam!

Kolam Webb - webbyrå

Hur jag arbetar

Tillvägagångssätt

På Kolam Webb är vår filosofi enkel: att förstå och förverkliga din vision med kreativitet och precision. Jag, Tess Kolam, grundare av Kolam Webb, tror på att lyssna noggrant till dina behov och önskemål, vilket skapar grunden för varje unikt projekt. Med en kombination av passion, engagemang och en stark inre drivkraft, är mitt mål att inte bara möta utan överträffa dina förväntningar.

Vad du kan förvänta dig

Som kund hos Kolam Webb kan du förvänta dig en fullständigt anpassad upplevelse. Vi fokuserar på att öka din online-synlighet och stärka din varumärkesidentitet. Genom hela processen fungerar vi som ditt stöd och bollplank, engagerade i varje steg av din digitala resa. Vår tacksamhet för att få arbeta med ditt projekt genomsyrar allt vi gör.

Min expertis

Med utbildning inom digital marknadsföring, SEO, webbutveckling och webbdesign, samt över 10 års erfarenhet av företagsdrivande, erbjuder jag en omfattande kompetens inom en rad områden. Min expertis sträcker sig över E-handel, online-kurser, hälsa och friskvård, yoga, hantverk, kost, byggbranschen, HR, coaching, SPA, och hudvård. Denna breda kunskapsbas säkerställer att jag kan erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just din bransch och dina unika behov.

webbdesign

Kontakta oss

Telefon

0768 – 74 15 05